Hjelp støttespillerne dine med å bruke bursdagen sin til å gi noe tilbake

Folk logger seg på Facebook for å sende gode ønsker og feire bursdager med venner. Hver dag sender faktiske over 45 millioner mennesker bursdagshilsener på Facebook, og derfor er det er viktig for oss å sørge for at du kan feire slik du ønsker.

Vi har laget en funksjon for bursdagsinnsamling som vi håper kan gjøre bursdager enda mer betydningsfulle for folk som feirer på Facebook.

Gi noe tilbake på en bursdag

Folk dedikerer ofte bursdagen sin til å støtte en sak, og vi har sett at folk bruker Facebook til å samle inn penger for saker de bryr seg om. For personer i USA har vi forenklet dette ved at vanlige personer og offentlige personer kan opprette en innsamlingsaksjon for bursdagen direkte på Facebook-siden sin.

To uker før bursdagen sender Facebook en melding til vedkommendes nyhetsoppdatering, slik at de kan opprette en innsamlingsaksjon for bursdagen. De kan opprette en innsamlingsaksjon for en hvilken som helst av de 750 000 ideelle organisasjonene i USA som er tilgjengelige for innsamlingsaksjoner på Facebook. Kontroller at den ideelle organisasjonen er kvalifisert. Skaperens venner får et varsel som inviterer dem til å støtte saken for å ære vennens spesielle dag.

Metoder en ideell organisasjon kan bruke til å dra nytte av bursdagsinnsamlinger

1. Kontroller at den ideelle organisasjonen din er kvalifisert til å samle inn penger, ved å registrere deg for Facebooks verktøy for veldedige bidrag.

2. Når du er registrert, kan du la støttespillerne dine få vite at de kan gi bidrag til saken din. Du kan bruke denne lenken i reklamemateriell for å sende støttespillerne direkte til oppsettet av bursdagsinnsamlingen:
https://www.facebook.com/fundraisers?birthday&source=pships

3. Opprett en bursdagsinnsamlingskampanje – be støttespillere med bursdag i en bestemt måned om å opprette en innsamlingsaksjon for et spesifikt behov for tidspunktet. Hvis du for eksempel har et matlager, kan du be støttespillere med bursdag i november om å opprette en innsamlingsaksjon for å støtte matutdelingen til julen.