Fem anbefalte fremgangsmåter for innsamlingsaksjoner med offentlige personer på Facebook

I 2018 har vi allerede vært vitne til en del svært vellykkede innsamlingsaksjoner av offentlige personer som bruker innflytelsen sin og publikummet sitt på Facebook til å støtte sakene de bryr seg om. Her er noen av de siste lærdommene fra noen av de mest vellykkede innsamlingskampanjene av offentlige personer som har nådd målene sine organisk, uten betalte annonser.

Anbefalte fremgangsmåter
1. Sosialisering fører til flere bidrag

Skapere av innsamlingsaksjoner som har samtaler med tilhengerne på innsamlingssiden og innlegg, pleier å samle inn mer penger. For å inspirere en følelse av fellesskap og utvikle forbindelser med tilhengerne dine, kan du publisere noe i innsamlingsaksjonen for å få samtalen i gang.

Sam Smith publiserte mange bilder av arbeidet sitt med War Child UK for å inspirere engasjement hos tilhengerne under bursdagsinnsamlingen hans.

2. Bruk inkluderende og oppmuntrende ord

Vi har erfart at ord som «vi», «sammen» og «oss» fungerer bedre enn «jeg» og «min» når du skal oppmuntre tilhengere til å gi et bidrag. Prøv ord som får tilhengerne dine til å føle at de er med på en laginnsats, slik at de føler de er en del av et fellesskap.

Tegan og Saras innsamlingsaksjon for Tegan and Sara Foundation har gode eksempler på inkluderende språk i innleggene sine og i historien om innsamlingsaksjonen.

3. Be tilhengere om å dele innsamlingsaksjonen

Deling hører nøye sammen med hvor mye penger som blir samlet inn. De fleste delinger blir gjort av personer som ikke bidrar, men delingene utgjør en forskjell! Spør tilhengere som ikke kan gi et bidrag, om de heller kan dele innsamlingsaksjonen.

Linkin Park nådde målet på USD 90 000 med 44 000 delinger av innsamlingsaksjonen for One More Light Fund.

4. Vis tilknytningen din

Bruk et forsidebilde for innsamlingsaksjonen og innlegg med bilder som en mulighet til å dele støtten din til saken visuelt. Tilhengere pleier å reagere på saker som de kan se at offentlige personer virkelig bryr seg om, og en visuell effekt passer flott som et supplement til den skriftlige historien du forteller om tilknytningen din til saken.

Novak Djokovic brukte et forsidebilde som viser arbeidet hans med Novak Djokovic Foundation, og organisasjonen han startet å hjelpe for å støtte barn fra dårlig stilte samfunn i Serbia. Besøk innsamlingsaksjonen

5. Del historien din

Del den personlige tilknytningen din til saken i historiedelen i innsamlingsaksjonen. Tilhengere pleier å engasjere seg med innsamlingsaksjoner som de kan se at folk har en ekte tilknytning til. Del hvordan du ble involvert med saken, og hvorfor du bryr deg.

Madonna brukte bursdagsinnsamlingen til å forklare sitt «urokkelige engasjement for å sørge for at utsatte barn får et hjem der de er elsket», gjennom stiftelsen Raise Malawi.

Last ned konfigurasjonsveiledningen for innsamlingsaksjon med offentlige personer
Opprette en innsamlingsaksjon på siden (kun for datamaskin)