Sjekkliste for forberedelse til #GivingTuesday 2018 på Facebook

Enten forberedelsene til Giving Tuesday er godt underveis, eller du akkurat har begynt med planleggingen, kan du gå gjennom sjekklisten vår for å være sikker på at den ideelle organisasjonen din kjenner til måtene dere kan bruke Facebooks pakke med verktøy for å gi bidrag til ideelle organisasjoner for å samle inn penger 27. november.

1. Bekrefte Facebook-siden din

Siden din må være verifisert for at du skal kunne registrere deg for Facebook-betalinger og få tilgang til enkelte av verktøyene våre for veldedige bidrag. Du må søke for å få det grå verifiseringsmerket på siden din. Søknadsinstruksjoner her.

2. Registrer deg for Facebook-betalinger

For tilgang til enkelte av funksjonene i verktøyene for veldedige bidrag må du registrere deg for Facebook-betalinger. Behandlingstiden for søknader varierer, så det er lurt å søke i god tid før Giving Tuesday.

3. Tilgang til bidragsrapporter

Når du er registrert for Facebook-betalinger, kan du få tilgang til transaksjons- og utbetalingsrapporter. Denne informasjonen hjelper deg med å forstå hvem som har gitt bidrag til organisasjonen din, og hvor mye som ble gitt via bidragsknapper og innsamlingsaksjoner på Facebook. Se informasjon.

4. Promoter alternativet for faste bidrag

Facebook har nylig inkludert en mulighet der bidragsgivere kan velge å gi månedlige bidrag. Du kan vurdere å fremheve dette i promoteringer for å oppmuntre til faste bidrag.

5. Opprett en innsamlingsaksjon på siden

Merker, offentlige personer og ideelle organisasjoner kan nå opprette en innsamlingsaksjon fra Facebook-siden. Gå til facebook.com/fundraisers på en datamaskin for å komme i gang.

6. Lov å matche bidrag til innsamlingsaksjonen

Når du oppretter en innsamlingsaksjon for en ideell organisasjon på Facebook, kan du også avlegge et løfte om å matche bidrag til denne innsamlingsaksjonen. Finn ut mer.

7. Ta lærdom av fjoråret

Vi har satt sammen lærdommer fra fjorårets Giving Tuesday-kampanje som en veiledning til innsamlingsaksjonen din på denne Giving Tuesday. Hvis du vil gå i dybden, kan du laste ned hele rapporten eller se på infografikken.

8. Se gjennom ressursboken vår om hvordan du gir til veldedighet

Vi fortsetter med å legge til og oppdatere verktøyene våre for innsamlingsaksjoner. Se gjennom ressursboken vår om hvordan du gir til veldedighet for å lære om alle verktøyene for innsamlingsaksjoner som er tilgjengelig for organisasjonen din. Se Giving Tuesday-side.

Sjekk innom på nytt i løpet av de neste ukene for mer informasjon om hva Facebook gjør for å støtte innsamlingsaksjoner på denne Giving Tuesday.