Bursdagsinnsamling

Bursdagsinnsamling

Gjør bursdagen din enda mer betydningsfull

Hver dag skriver over 45 millioner mennesker en bursdagshilsen på Facebook, og det er derfor vi gleder oss over å gi folk muligheten til å opprette innsamlingsaksjoner for bursdagen sin og gjøre den enda mer betydningsfull.

Vi har sett at folk bruker Facebook til å tilegne bursdagen sin og samle inn penger for saker de bryr seg om. For personer i USA har vi forenklet dette ved at vanlige personer og offentlige personer kan opprette en innsamlingsaksjon for bursdagen direkte på Facebook-siden sin.

Om bursdagsinnsamlinger

To uker før bursdagen sender Facebook en melding til vedkommendes nyhetsoppdatering, slik at de kan opprette en innsamlingsaksjon for bursdagen. De kan opprette en innsamlingsaksjon for en hvilken som helst av de 750 000 ideelle organisasjonene i USA som er tilgjengelige for innsamlingsaksjoner på Facebook. Skaperens venner får et varsel som inviterer dem til å støtte saken for å ære vennens spesielle dag.

Slik oppretter du en bursdagsinnsamling

1. Velg saken du bryr deg om

2. Hvor mye vil du samle inn?

3. Fortell historien

4. Velg et forsidebilde

5. Gratulerer! Innsamlingsaksjonen er publisert. Inviter vennene dine.

6. Match bidrag

7. Velg beløp for matching

Bursdager har alltid vært en spesiell del av Facebook, og vi håper at vi fortsatt kan tilby mange forskjellige bursdagsinnsamlinger som gjør feiringen på plattformen morsom og meningsfull for deg og vennene dine.

På 30-årsdagen sin samlet Golden State Warriors-spilleren Stephen Curry, som har vunnet NBA to ganger, inn USD 82 000 til kampen mot malaria.

Ved å tilegne bursdagen sin til War Child UK samlet Sam Smith inn over GBP 23 000 for å beskytte, utdanne og kjempe for barn som har opplevd krig.

Anbefalte fremgangsmåter

  • Finn ideelle organisasjoner i henhold til dine filantropiske mål.
  • Utnytt et dedikert fellesskap på tvers av flere kanaler og plattformer for å øke bevisstheten om innsamlingsaksjonen på Facebook-siden din tidlig i kampanjen.
  • Involver publikum – engasjer tilhengerne på innsamlingssiden for å skape motivasjon og få tilhengerne til å ønske å nå målet.
  • Planlegg en direktesendt video for å snakke med tilhengerne om saken og hvorfor den er viktig for deg.
  • Overvåk bidragene, og kom med oppdateringer om fremdriften i innsamlingsaksjonen. Øk målene om nødvendig.
  • Vis frem «milepæler» og oppmuntre til deling for å få folk til å bli interessert i å bidra.
  • Si takk! Takk tilhengerne dine tidlig og ofte.

Kvalifikasjonskrav

  • Kontroller at den ideelle organisasjonen er kvalifisert.
  • Ideelle organisasjoner bruker Facebook-betalinger. Registrer deg.