Bidrag til veldedighet

Bidrag til veldedighet

Samle inn penger og øk bevisstheten om saken din på Facebook.

For å gjøre det enklere for deg og fellesskapet ditt å samle inn penger på Facebook har vi utviklet gratis verktøy som hjelper deg med å samle inn bidrag og gjøre det mulig for støttespillerne å gjennomføre innsamlingsaksjoner for den ideelle organisasjonen din.

Ideelle organisasjoner som bruker Facebooks betalingsplattform til å behandle bidrag, betaler ikke gebyr. 100 % av bidragene går til organisasjonen.

Samle inn bidrag på Facebook

Nå kan den ideelle organisasjonen din samle inn penger direkte fra Facebook-siden ved hjelp av knappen Gi et bidrag og innsamlingsaksjoner på siden.

 • Gi et bidrag-knapp
 • Innsamlingsaksjoner fra sider

  Verifiserte Facebook-sider i USA og deler av EU kan nå opprette innsamlingsaksjoner for ideelle organisasjoner. Fortell andre om oppdraget ditt, og samle dem rundt et innsamlingsmål.

 • Etikett for innsamlingsaksjon

  Med innsamlingsetiketten i for Facebook Stories kan kvalifiserte ideelle organisasjoner og deres støttespillere samle inn penger via Facebook Stories.

 • Bidrag i direktesendt video

  Flere og flere sender direkte på Facebook for å dele opplevelsene sine. Du kan legge til en Gi et bidrag-knapp i en direktesendt video på Facebook. Gi folk et innblikk i organisasjonen din, og del forskjellen dere utgjør, med andre i sanntid.

 • API for innsamlingsaksjon

  Knytt innsamlingsaksjoner utenfor Facebook til Facebook for å hjelpe deltakerne med å nå innsamlingsmålet.

Facebook-innsamlingsaksjoner

Se et eksempel på en innsamlingsaksjon fra støttespillere

Siden Facebook-innsamlingsaksjonen begynte, har Veteran’s Matter samlet inn mer enn USD 50 000 og innlosjert over 100 veteraner i 21 delstater.

Inspirer andre til å samle inn penger på dine vegne

Med disse verktøyene kan folk, offentlige personer og merker samle inn penger til den ideelle organisasjonen din på Facebook. Tilhengerne dine kan sette opp en dedikert innsamlingsside for å dele historiene sine, fortelle andre om misjonen din og slutte opp om et innsamlingsmål.

 • Innsamlingsaksjoner

  Enten det er for bursdagen sin, som svar på en krise eller til ære for noen, kan støttespillere opprette en dedikert innsamlingsside for kvalifiserte ideelle organisasjoner. Venner kan bidra med bare et par trykk uten engang å forlate Facebook, noe som gjør det enklere å samle inn bidrag.

 • Matching i innsamlingsaksjon

  Skapere av innsamlingsaksjoner for ideelle organisasjoner på Facebook kan nå love å matche bidrag til innsamlingsaksjonen som en måte å motivere folk til å gi et bidrag. Denne funksjonen er både tilgjengelig for innsamlingsaksjoner opprettet av personer og for verifiserte sider til ideelle organisasjoner, bedrifter og offentlige personer i USA.

 • Gi et bidrag-knapp
 • Unik URL-adresse

  Gjør det enkelt for støttespillere å finne organisasjonen din på Facebook. Alle klargjorte ideelle organisasjoner har en egendefinert lenke i delen for innsamlingsaksjoner på siden. Når støttespillere klikker på lenken, blir de tatt til oppretting av en innsamlingsaksjon for den ideelle organisasjonen din. Lenken kan deles med støttespillere i e-postmarkedsføring og på sosiale medier som en metode for å oppmuntre dem til å samle inn penger på dine vegne.

  Du kan finne den tilpassede landingssiden til en godkjent ideell organisasjon ved å gå til https://www.facebook.com/fund/alias. Feeding America ville for eksempel gått til: https://www.facebook.com/fund/FeedingAmerica/

Gebyrer og kvalifikasjon

Ideelle organisasjoner som bruker Facebooks betalingsplattform til å behandle bidrag, betaler ikke gebyr. 100 % av bidragene går til organisasjonen. Finn ut mer.

Veldedige organisasjoner i utvalgte land er kvalifisert for å bruke verktøy for veldedige bidrag på Facebook. Finn ut mer om kvalifikasjonskrav.