Bidrag til veldedighet

Bidrag til veldedighet

Samle inn penger og øk bevisstheten om saken din på Facebook.

For å gjøre det enklere for deg og fellesskapet ditt å samle inn penger på Facebook har vi utviklet gratis verktøy som hjelper deg med å samle inn bidrag og gjøre det mulig for støttespillerne å gjennomføre innsamlingsaksjoner for den ideelle organisasjonen din.

Ideelle organisasjoner som bruker Facebooks betalingsplattform til å behandle bidrag, betaler ikke gebyr. 100 % av bidragene går til organisasjonen.

Samle inn bidrag på Facebook

Nå kan den ideelle organisasjonen din samle inn penger direkte fra Facebook-siden ved hjelp av knappen Gi et bidrag og innsamlingsaksjoner på siden.

 • Gi et bidrag-knapp
 • Innsamlingsaksjoner fra sider

  Uansett om målet ditt er å reagere på en pågående hendelse, samle inn penger til et spesifikt program eller generelt sett støtte saken din, kan støttespillerne dine gi bidrag til innsamlingsaksjonen din direkte på Facebook med noen få klikk.

 • Etikett for innsamlingsaksjon

  Med innsamlingsetiketten i for Facebook Stories kan kvalifiserte ideelle organisasjoner og deres støttespillere samle inn penger via Facebook Stories.

 • Bidrag i direktesendt video

  Flere og flere sender direkte på Facebook for å dele opplevelsene sine. Du kan legge til en Gi et bidrag-knapp i en direktesendt video på Facebook. Gi folk et innblikk i organisasjonen din, og del forskjellen dere utgjør, med andre i sanntid.

Facebook-innsamlingsaksjoner

Se et eksempel på en innsamlingsaksjon fra støttespillere

Siden Facebook-innsamlingsaksjonen begynte, har Veteran’s Matter samlet inn mer enn USD 50 000 og innlosjert over 100 veteraner i 21 delstater.

Inspirer andre til å samle inn penger på dine vegne

Med disse verktøyene kan folk, offentlige personer og merker samle inn penger til den ideelle organisasjonen din på Facebook. Tilhengerne dine kan sette opp en dedikert innsamlingsside for å dele historiene sine, fortelle andre om misjonen din og slutte opp om et innsamlingsmål.

 • Innsamlingsaksjoner

  Enten det er for bursdagen sin, som svar på en krise eller til ære for noen, kan støttespillere opprette en dedikert innsamlingsside for kvalifiserte ideelle organisasjoner. Venner kan bidra med bare et par trykk uten engang å forlate Facebook, noe som gjør det enklere å samle inn bidrag.

 • Gi et bidrag-knapp
 • Bursdagsinnsamlinger

  Hver dag skriver over 45 millioner mennesker en bursdagshilsen på Facebook, og det er derfor vi gleder oss over å gi folk muligheten til å opprette innsamlingsaksjoner for bursdagen sin og gjøre den enda mer betydningsfull.

Motivere støttespillerne dine til å gi et bidrag og dele

Gjør det enklere å nå målene, ved å legge til innsamlingsaksjoner utenfor Facebook til Facebook og oppfordre til støttespillerbidrag med Matching i innsamlingsaksjon. Du kan også få en delbar, egendefinert link, som kobler deltakerne direkte til siden din.

 • API for innsamlingsaksjon

  Knytt innsamlingsaksjoner utenfor Facebook til Facebook for å hjelpe deltakerne med å nå innsamlingsmålet.

 • Matching i innsamlingsaksjon

  Vis engasjementet ditt for saken, ved å matche bidragene fra støttespillerne dine. Enkeltpersoner og organisasjoner kan samle flere støttespillere for å vise sitt engasjement for saken, ved å love å matche bidrag til en innsamlingsaksjon de har opprettet.*
  *Matching av bidrag er bare tilgjengelig i USA for klarerte organisasjoner og DAF-organisasjoner.

 • Unik URL-adresse

  Gjør det enkelt for støttespillere å finne organisasjonen din på Facebook. Alle klargjorte ideelle organisasjoner har en egendefinert lenke i delen for innsamlingsaksjoner på siden. Når støttespillere klikker på lenken, blir de tatt til oppretting av en innsamlingsaksjon for den ideelle organisasjonen din. Lenken kan deles med støttespillere i e-postmarkedsføring og på sosiale medier som en metode for å oppmuntre dem til å samle inn penger på dine vegne.

  Du kan finne den tilpassede landingssiden til en godkjent ideell organisasjon, ved å gå til https://www.facebook.com/fund/alias. Feeding America ville for eksempel gått til: https://www.facebook.com/fund/FeedingAmerica/

Samle inn penger via Instagram

Bruk bidragsetiketten i Stories og Gi et bidrag-knappen på bedriftskontoen din for å opprette en innsamlingsaksjon, som oppfordrer støttespillerne dine til å gi et bidrag til saken din direkte på Instagram.

 • Bidrag på Instagram

  Instagram gir kvalifiserte ideelle organisasjoner og støttespillerne deres muligheten til å samle inn penger til en god sak direkte på Instagram på flere måter – en Gi et bidrag-knapp på profilen, bidragsetikett i Stories og Direktebidrag.

Gebyrer og kvalifikasjon

Ideelle organisasjoner som bruker Facebooks betalingsplattform til å behandle bidrag, betaler ikke gebyr. 100 % av bidragene går til organisasjonen. Finn ut mer.

Facebook-betalinger

Facebook bruker Facebook-betalinger til å behandle bidrag gjennom verktøyene våre for bidrag til veldedige organisasjoner. Veldedige organisasjoner basert i utvalgte land er kvalifisert for å registrere seg. Finn ut mer om kvalifikasjonskrav.