PayPal Giving Fund

PayPal Giving Fund

Få økt oppmerksomhet og samle inn mer penger på Facebook

For å gjøre det enklere for deg og fellesskapet ditt å samle inn penger har vi utviklet verktøy som gir deg og støttespillerne dine muligheten til å samle inn penger for den veldedige organisasjonen din direkte på Facebook. Facebook tar ingen gebyrer for bidrag til veldedige organisasjoner på Facebook.

Del lenken nedenfor for å aktivisere støttespillerne dine for å samle inn penger.

Verktøy for å samle inn bidrag

 • Innlegg med Gi et bidrag-knappen

  Nå kan den veldedige organisasjonen din dra fordel av penger som samles inn på Facebook via Gi et bidrag-knappen vår. Gi et bidrag-knappen er en rask løsning for folk som ønsker å bidra til å støtte organisasjonen din uten å forlate Facebook. Du kan legge til knappen i innleggene dine, slik at det blir enkelt å gi bidrag med bare et par trykk.

Verktøy som støttespillere kan bruke til å samle inn penger på dine vegne

Facebook-innsamlingsaksjoner gir folk muligheten til å samle inn penger til den registrerte veldedige organisasjonen din på Facebook. Støttespillerne dine kan opprette en egen side for å dele historiene sine, fortelle andre om målet ditt og etablere støtte til et innsamlingsmål.

Innlegg med Gi et bidrag-knappen

Innsamlingsaksjoner gir folk muligheten til å formidle budskapet via Facebook, Messenger, direktesendt video og e-post, steder der vennene deres uansett er innom hver dag.

Finn nye støttespillere

Hver gang noen gir et bidrag, blir de bedt om å dele det med vennene sine og invitere dem. Delinger og videredelinger har også en Gi et bidrag-knapp, slik at det blir enkelt å gi bidrag direkte fra nyhetsoppdateringen.

Engasjer støttespillere med direktesendt video

Send direkte med en Gi et bidrag-knapp

Flere og flere sender direkte på Facebook for å dele opplevelsene sine. Nå kan du og støttespillerne dine legge til en Gi et bidrag-knapp i direktesendte videoer på Facebook. Gi folk et innblikk i organisasjonen din, og del forskjellen dere utgjør, med andre.

Innsamlingsaksjoner med direktesendte videoer kan være en effektiv måte å skape mer bevissthet rundt saken din på.

Gebyrer og kvalifikasjon

Påløper det gebyr for å samle inn bidrag på Facebook?

Veldedige organisasjoner på Facebook mottar 100 % av bidragene. Gå til Vanlige spørsmål.

Veldedige organisasjoner i disse landene kan være kvalifisert for Facebooks verktøy for veldedige bidrag:

Australia, Belgia, Canada, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Spania, Storbritannia, Sverige, Tyskland, USA, Østerrike.

Finn ut mer om kvalifikasjonskrav. Gå til Vanlige spørsmål.

Flere vanlige spørsmål:

Hvem kan gi bidrag?
Vanlige spørsmål om innsamlingsaksjoner og bidrag på Facebook

PayPal Giving Fund

Vi jobber med å utvikle våre verktøy for veldedighet over hele verden, og er glade for å kunngjøre samarbeidet vårt med PayPal Giving Fund Australia. Dette partnerskapet gir tusenvis av veldedige organisasjoner i PayPal Giving Fund Australia-katalogen tilgang til verktøy for innsamlingsaksjoner på Facebook for første gang, slik at de kan dra nytte av midler som samles inn på Facebook.

Gebyrer

Veldedige organisasjoner på Facebook mottar 100 % av bidragene.

Kvalifikasjonskrav

Når folk oppretter en innsamlingsaksjon for en veldedig organisasjon eller legger til en Gi et bidrag-knapp til et innlegg, kan de velge den veldedige organisasjonen de vil støtte fra en liste over tilgjengelige organisasjoner. Denne listen inkluderer nå også veldedige organisasjoner i Storbritannia, Australia og Canada som er i PayPal Giving Fund-katalogen. PayPal Giving Fund er tilgjengelig i Storbritannia, Canada og Australia. Kontakt PayPal Giving Fund for mer informasjon om hvordan du registrerer deg hos PayPal Giving Fund. Vi lanserer om kort tid dette til folk i alle land der innsamlingsaksjoner på Facebook er tilgjengelig.

Utbetaling 

 • Veldedige organisasjoner som er registrert hos PayPal Giving Fund, utbetales månedlig av PayPal Giving Fund. Finn ut mer om registrering hos PayPal Giving Fund.
 • Veldedige organisasjoner som ikke er registrert hos PayPal Giving Fund, mottar utbetalinger via sjekk, vanligvis innen 90 dager.
 • Registreringsstatusen til en veldedig organisasjon hos PayPal Giving Fund påvirker måten og hvor raskt pengene distribueres.

Vanlige spørsmål

SPØRSMÅL: Finnes det en liste over veldedige organisasjoner som kommer til å bli lagt til i forbindelse med dette partnerskapet med PayPal Giving Fund?

Hvis du vil finne veldedige organisasjoner som kan motta penger fra PayPal Giving Fund, kan du gå til
https://www.paypal.com/au/fundraiser/hub.

SPØRSMÅL: Når mottar veldedige organisasjoner som mottar penger via PayPal Giving Fund bidragene sine?

Veldedige organisasjoner som er registrert hos PayPal Giving Fund, mottar én enkelt betaling til PayPal-kontoen deres. Uregistrerte veldedige organisasjoner mottar betalinger via sjekk og vanligvis i løpet av 90 dager. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå hit.

SPØRSMÅL: Hvordan ser jeg transaksjonsrapporter for penger som er samlet inn til den veldedige organisasjonen min av PayPal Giving Fund på Facebook?

Registrerte veldedige organisasjoner som mottar penger til PayPal-kontoen fra PayPal Giving Fund, kan spore betalingene ved å logge inn på PayPal Giving Fund-dashbordet med PayPal-kontoen. Veldedige organisasjoner som mottar sjekker, må registrere seg hos PayPal Giving Fund først for å få tilgang til dashbordet og rapportene. Informasjon på transaksjonsnivå er ikke tilgjengelig ennå.

SPØRSMÅL: Hvordan velger jeg bort å samle inn penger på Facebook med PayPal Giving Fund?

Veldedige organisasjoner som drar fordel av Facebook-bidrag til PayPal Giving Fund, kan be om at profilene deres blir fjernet fra PayPal Giving Fund-katalogen. For å gjøre dette må du sende en forespørsel direkte til PayPal Giving Fund. Merk at PayPal Giving Fund fortsetter å betale ut bidrag som de allerede har mottatt til den veldedige organisasjonen din, med mindre du ber om at dette stoppes. Når forespørselen er sendt, kan den veldedige organisasjonen forvente å bli fjernet fra Facebooks innsamlingsplattform.

SPØRSMÅL: Får jeg en kvittering?

Facebook sender en bidragskvittering på e-post for hvert bidrag du har gitt.

SPØRSMÅL: Kan jeg be om tilbakebetaling av bidraget mitt?

Bidrag til PayPal Giving Fund kan vanligvis ikke tilbakebetales. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se retningslinjene våre for tilbakebetaling av bidrag.

SPØRSMÅL: Hvilke funksjoner/produkter for bidrag til veldedighet er ikke tilgjengelige for veldedige organisasjoner hos PayPal Giving Fund?

Opprett en ideell innsamlingsaksjon, Gi et bidrag-knappen i sideoverskriften, Innsamlingsaksjoner-fanen, Matching av bidrag, Faste bidrag og Innsamlingsaksjon-API-et er ikke tilgjengelige for veldedige organisasjoner hos PayPal Giving Fund.

Vi jobber med å utvikle våre verktøy for veldedighet over hele verden, og er glade for å kunngjøre samarbeidet vårt med PayPal Giving Fund Canada. Dette partnerskapet gir tusenvis av veldedige organisasjoner i PayPal Giving Fund Canada-katalogen tilgang til verktøy for innsamlingsaksjoner på Facebook for første gang, slik at de kan dra nytte av midler som samles inn på Facebook.

Gebyrer

Veldedige organisasjoner på Facebook mottar 100 % av bidragene.

Kvalifikasjonskrav

Når folk oppretter en innsamlingsaksjon for en veldedig organisasjon eller legger til en Gi et bidrag-knapp til et innlegg, kan de velge den veldedige organisasjonen de vil støtte fra en liste over tilgjengelige organisasjoner. Denne listen inkluderer nå også veldedige organisasjoner i Storbritannia, Australia og Canada som er i PayPal Giving Fund-katalogen. PayPal Giving Fund er tilgjengelig i Storbritannia, Canada og Australia. Kontakt PayPal Giving Fund for mer informasjon om hvordan du registrerer deg hos PayPal Giving Fund. Vi lanserer om kort tid dette til folk i alle land der innsamlingsaksjoner på Facebook er tilgjengelig.

Utbetaling 

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Finnes det en liste over veldedige organisasjoner som kommer til å bli lagt til i forbindelse med dette partnerskapet med PayPal Giving Fund Canada?

Hvis du vil se en oversikt over veldedige organisasjoner som kan motta midler fra PayPal Giving Fund Canada, kan du gå til
https://www.paypal.com/ca/webapps/mpp/givingfund/home.


Spørsmål: Når vil veldedige organisasjoner som mottar midler via PayPal Giving Fund Canada, motta bidragene?

Veldedige organisasjoner som er registrert hos PayPal Giving Fund Canada, blir som regel betalt elektronisk innen 15–45 dager etter at det opprinnelige bidraget ble gitt. Bidrag som gis mellom 1. og 15. i den aktuelle måneden, blir betalt på slutten av den aktuelle måneden. Bidrag som gis mellom 16. og 30./31., blir utbetalt på slutten av den påfølgende måneden. Hvis en veldedig organisasjon ikke er registrert hos PayPal Giving Fund Canada, kan utbetalingen ta opptil 90 dager. Du finner mer informasjon her.


Spørsmål: Hvordan ser jeg transaksjonsrapporter for utbetaling av penger som er samlet inn til den veldedige organisasjonen min på Facebook, av PayPal Giving Fund Canada?

Registrerte veldedige organisasjoner kan spore utbetalingene ved å logge inn på dashbordet for PayPal Giving Fund Canada med den veldedige organisasjonens PayPal-konto. Veldedige organisasjoner som mottar sjekker, må registrere seg hos PayPal Giving Fund Canada først for å få tilgang til dashbordet. Informasjon på transaksjonsnivå er ikke tilgjengelig ennå.


Spørsmål: Hvordan velger jeg bort å samle inn penger på Facebook med PayPal Giving Fund Canada?

Veldedige organisasjoner som drar fordel av Facebook-bidrag til PayPal Giving Fund Canada, kan be om at profilene deres blir fjernet fra PayPal Giving Fund Canada-katalogen. For å gjøre dette må en autorisert representant for den veldedige organisasjonen sende en forespørsel direkte til PayPal Giving Fund Canada.


Spørsmål: Hvordan velger jeg bort å samle inn penger på Facebook med PayPal Giving Fund?

Veldedige organisasjoner som mottar Facebook-bidrag fra PayPal Giving Fund, kan be om at profilene deres blir fjernet fra PayPal Giving Fund-databasen. For å gjøre dette må du sende en forespørsel direkte til PayPal Giving Fund. Vær oppmerksom på at PayPal Giving Fund vil fortsette å utbetale bidrag de allerede har mottatt for den veldedige organisasjonen din, med mindre du ber dem slutte. Når forespørselen er sendt, kan den veldedige organisasjonen forvente å bli fjernet fra Facebooks innsamlingsplattform innen 2–4 dager.

Spørsmål: Hvilke funksjoner/produkter for bidrag til veldedighet er ikke tilgjengelige for veldedige organisasjoner hos PayPal Giving Fund?

Opprett en ideell innsamlingsaksjon, Gi et bidrag-knappen i sideoverskriften, Innsamlingsaksjoner-fanen, Matching av bidrag, Faste bidrag og Innsamlingsaksjon-API-et er ikke tilgjengelige for veldedige organisasjoner hos PayPal Giving Fund.

Vi jobber med å utvikle våre verktøy for veldedighet over hele verden, og er glade for å kunngjøre samarbeidet vårt med PayPal Giving Fund UK. Dette partnerskapet gir tusenvis av veldedige organisasjoner i PayPal Giving Fund Storbritannia-katalogen tilgang til verktøy for innsamlingsaksjoner på Facebook for første gang, slik at de kan dra nytte av midler som samles inn på Facebook.

Gebyrer
 • Det er ingen gebyrer for bidrag til veldedige organisasjoner via Facebook-plattformen.
Kvalifikasjonskrav
 • Når folk oppretter en innsamlingsaksjon for en veldedig organisasjon eller legger til en Gi et bidrag-knapp til et innlegg i et av landene der innsamlingsaksjoner på Facebook er tilgjengelig, kan de velge den veldedige organisasjonen de vil støtte fra en liste over tilgjengelige organisasjoner.
 • Denne listen inkluderer nå også veldedige organisasjoner i Storbritannia som er i PayPal Giving Fund-katalogen.
Utbetaling
 • Veldedige organisasjoner som har registrert seg gjennom Facebook-betalinger utbetales direkte via elektronisk overføring. Finn ut mer om utbetalinger via Facebook-betalinger.
 • Veldedige organisasjoner som ikke har registrert seg via Facebook-betalinger, men som er registrert hos PayPal Giving Fund, utbetales månedlig av PayPal Giving Fund. Finn ut mer om registrering hos PayPal Giving Fund.
 • Veldedige organisasjoner som ikke er registrert verken hos PayPal Giving Fund eller Facebook-betalinger, mottar en sjekk fra PayPal Giving Fund. Finn ut mer om utbetaling via post.
 • Registreringsstatusen til en veldedig organisasjon hos PayPal Giving Fund kan påvirke hvilken måte pengene utbetales på og hvor raskt.

Vanlige spørsmål

SPØRSMÅL: Finnes det en liste over veldedige organisasjoner som kommer til å bli lagt til gjennom dette samarbeidet med PayPal Giving Fund?
For å finne ut hvilke veldedige organisasjoner som kan motta penger fra PayPal Giving Fund, kan du gå til https://www.paypal.com/fundraiser/hub.

Spørsmål: Når mottar veldedige organisasjoner som mottar penger via PayPal Giving Fund bidragene sine?
Veldedige organisasjoner som er registrert hos PayPal Giving Fund, blir som regel betalt elektronisk innen 45 dager etter at det opprinnelige bidraget ble gitt. Bidrag som gis i perioden 1. til 15. i inneværende måned utbetales i slutten av inneværende måned, mens bidrag som gis i perioden 16. til 30./31. utbetales i slutten av påfølgende måned. Utbetalingen kan ta opptil 90 dager for veldedige organisasjoner som ikke er registrert hos PayPal Giving Fund.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: (https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/givingfund/policies#DonationDeliveryPolicy)


Spørsmål: Hvordan ser jeg transaksjonsrapporter for penger som er samlet inn til den veldedige organisasjonen min av PayPal Giving Fund på Facebook?

Veldedige organisasjoner som mottar penger elektronisk fra PayPal Giving Fund kan spore betalingene ved å logge inn på PayPal Giving Fund-dashbordet med PayPal-kontoen til organisasjonen. Veldedige organisasjoner som mottar sjekker må registrere seg hos PayPal Giving Fund først for å få tilgang til dashbordet.

Om PayPal Giving Fund

PayPal Giving Fund Canada er en registrert veldedig organisasjon hos Canada Revenue Agency (# 081286775RR0001). Registrer den veldedige organisasjonen din hos PayPal Giving Fund Canada for å motta pengene dine raskere.

PayPal Giving Fund Australia (ABN 65 106 950 945) er et «Public Ancillary Fund» og en veldedig organisasjon som er registrert hos Australian Charities and Not-for-profits Commission. Sørg for at du er registrert hos PayPal Giving Fund for å oppdatere profilen din og motta pengene raskere.