Koronavirus (COVID-19) – ressurser for ideelle organisasjoner

Koronavirus (COVID-19)

Ressurser for ideelle organisasjoner

Hvis du prøver å forstå hvordan du bedre kan lede den ideelle organisasjonen din gjennom utbruddet av koronavirus (COVID-19), har vi samlet noen spesifikke anbefalinger for Facebook-verktøy og ressurser fra ledende helsemyndigheter om hvordan man kommuniserer informasjon på en effektiv, relevant måte og så fort som mulig. Vi fortsetter å oppdatere denne siden med flere ressurser, informasjon og anbefalte fremgangsmåter etter hvert som de blir tilgjengelige.
Flere ressurser relatert til koronavirus (COVID-19) fra globale og lokale helseorganisasjoner på Facebook finner du ved å klikke her.

Del troverdig, pålitelig informasjon

Strategier for å kommunisere med støttespillere under COVID-19

Hold kontakten med støttespillere, frivillige og ansatte

Kommuniser med Instagram Direct, øyeblikkelige svar og Facebook Live.

Engasjer deg rundt emnet koronavirus (COVID-19)

Hold emnene relevante ved å oppdage sosialt innhold fra CrowdTangle. Eksempler fra Storbritannia her. Forklar hva denne situasjonen betyr for formålet ditt og menneskene du hjelper

Hvordan bryte gjennom og nå ut til folk i en tettpakket nyhetsoppdatering

Bruk relevante handlingsoppfordringer på Instagram og Facebook for å vise folk hvordan man støtter sårbare samfunn, pasienter og helsepersonale. Et godt eksempel på dette kan du se her fra American Diabetes Association.

Måter å håndtere avlyste arrangementer på for ideelle organisasjoner

Utform både enkle og avanserte engasjementsstrategier for Facebook Live + grupper for å flytte arrangementer fra fysisk til virtuelt. Anbefal alternativer til å løpe/gå/sykle med innendørsvennlige aktiviteter som innendørs dansefester og musikkarrangementer, virtuelle løpeturer, push-up-utfordringer, yoga eller intervalltrening.

Anbefalte fremgangsmåter

Opplæring for ideelle organisasjoner

Facebook Social Good Spotlight

Facebook Social Good Spotlight er virtuell opplæring som er laget for å gi organisasjoner viktig kunnskap om hvordan de styrker tilstedeværelsen sin på Facebook og Instagram, bygger opp et fellesskap, øker bevisstheten og styrker den økonomiske bærekraftigheten. Hvert emne fokuserer på en læringsreise som støtter ulike ferdighetsnivåer innen digital markedsføring – fra begynnere til videregående og avanserte.

Verktøy for å holde kontakten med støttespillere

Verktøy for å holde kontakten med støttespillere

Facebook Live

Med Facebook Live kan du være en del av det som skjer rundt om i verden, i sanntid. Hvis støttespillerne dine ikke kan møtes ansikt til ansikt, kan du bruke Facebook Live til å organisere arrangementer på nettet og holde kontakten. Send direkte fra Facebook-appen på telefonen, eller du kan få kringkastinger av høyere kvalitet ved å bruke et kamera og strømmeprogramvare på Facebook Live. Finn ut mer om hvordan du sender direkte på Facebook.

En rekke utviklere tilbyr løsninger som gjør det mulig å inkludere deltakere i kringkastinger, deriblant Be.Live, Stage Ten og easylive.io.

Leverandører av programvare for videokonferanser, for eksempel Zoom og BlueJeans, legger også til rette for å kringkaste direkte på Facebook med flere deltakere. Finn ut mer om å kringkaste direkte på Facebook med Zoom og BlueJeans, eller spør leverandøren din av videokonferanser om de støtter denne funksjonaliteten.

Facebook Live med knappen Gi et bidrag

Flere og flere sender direkte på Facebook for å dele opplevelsene sine. Facebook Live med knappen Gi et bidrag er en løsning for å holde kontakten og støtte formålet ditt når folk ikke kan komme til deg. Her finner du et godt eksempel på dette.

Bidragsetikett for Facebook-historier

Når innsamlingsaksjonen er opprettet, legger du til den eksisterende innsamlingsaksjonen i Facebook-historiene dine for å promotere den. Bruk bidragsetiketten for FB-historier for å finne den eksisterende innsamlingsaksjonen og opprette en historie du vil promotere på denne nye plasseringen.

Instagram gir kvalifiserte ideelle organisasjoner og støttespillerne deres muligheten til å samle inn penger til en god sak direkte på Facebook ved hjelp av bidragsetiketten i Instagram Stories og knappen Gi et bidrag på Instagram-bedriftskontoen. Du kan også ha kontakt med fellesskapet ditt gjennom Stories, oppdateringen, Live, IGTV eller direktemeldingerInstagram.

Messenger

Flere og flere organisasjoner går over til å jobbe hjemmefra, og for mange foregår størstedelen av samtalene og samarbeidet nå på nettet. Messenger kan hjelpe deg med å holde kontakt med støttespillerne dine, selv når dere ikke kan møtes i egen person. Ha tale- og videosamtaler på tomannshånd eller i grupper med medarbeidere, administratorer og partnere for å kommunisere oppdateringer eller høre hvordan det går. Du kan legge til opptil åtte personer i lyd- og videogruppesamtaler. Du kan også bruke Messenger til å starte en gruppechat og tilordne en gruppeadministrator, og dere kan overføre filer ved å trykke på bindersikonet.

Ideelle organisasjoner kan bruke CrowdTangle som en plattform for å oppdage innhold og følge med på hva som skjer sosialt. CrowdTangle har utviklet et overvåkningsverktøy som finner ut hvilke innlegg på ulike sosiale sider som gir best resultater, for å bidra til å identifisere relevant innhold for organisasjonen din.

Facebook-grupper

Med Facebook-grupper kan du opprette spesifikke fellesskap med personer som samhandler direkte med hverandre. Du kan bruke grupper til å dele eksklusive oppdateringer, bilder og arrangementer, og gruppemedlemmer kan koordinere via kommentarer, samarbeide på dokumenter og sende melding til andre gruppemedlemmer. Grupper kan være offentlige, lukkede eller hemmelige.

Workplace for Good

Teknologi kan bidra til å minimere forstyrrelsen av driften ved å holde personalet oppdatert, uavhengig av hvor de jobber. Workplace for Good er et verktøy for å samle organisasjonens kommunikasjon og samarbeid på ett sted. Workplace for Good er atskilt fra den personlige Facebook-kontoen din, men det drar nytte av funksjonene vi har utviklet for Facebook – interne grupper, flerbedriftsgrupper, nyhetsoppdatering, Workplace Chat, direktesendt video, søking, fildeling og aktivitetsrapporter.

Innsamlingsaksjoner fra sider

Verifiserte Facebook-sider i USA og deler av EU kan nå opprette innsamlingsaksjoner for ideelle organisasjoner. Fortell andre hvordan organisasjonen din bidrar i vanskelige tider, og samle støttespillerne rundt et mål for en innsamlingsaksjon.

WhatsApp

WhatsApp hjelper deg med å få kontakt med de som betyr mest for deg, på en trygg og forutsigbar måte. Enten du støtter miljøet eller kreftforskning, kan du bruke WhatsApp til å engasjere deg med medarbeiderne eller fellesskapet på en trygg måte gjennom chat, talesamtaler og videsamtaler.

Tilleggsressurser

Rådhuset

Finn, følg og kontakt valgte embetspersoner og offentlige tjenester i Rådhuset.

Facebook Newsroom

For å få mer informasjon om tiltak i hele Facebook-bedriften for å holde folk trygge og velinformerte kan du se denne Newsroom-bloggen.

Ressurser om koronavirus (COVID-19) på Facebook

Se oppdateringer og tips om koronavirus (COVID-19) fra globale og lokale helseorganisasjoner. Finn ut mer om koronavirus (COVID-19) i området ditt på cdc.gov.

Alle brukere må være fylt 13 år før de kan opprette en konto på Facebook. All bruk av produktene og tjenestene våre er underlagt betingelsene våre og alle retningslinjer og betingelser som nevnes i dem (inkludert retningslinjene for data), som for øyeblikket er tilgjengelige på https://www.facebook.com/legal/terms, eller på andre URL-adresser som Facebook opplyser om fra tid til annen.

Standardene våre (https://www.facebook.com/communitystandards) gjelder også for direktesendt video, akkurat som med andre typer innhold på Facebook. Innhold som er i strid med retningslinjene våre, blir fjernet. Hvis du kringkaster fra en side, en gruppe eller et arrangement, gjelder retningslinjene våre for sider, grupper og arrangementer (https://www.facebook.com/policies/pages_groups_events/) for deg.