Bidragsetikett på Instagram sv-SE

Bidragsetikett på Instagram

Samle inn penger via Instagram Stories

Bidragsetiketten på Instagram gir kvalifiserte ideelle organisasjoner og deres tilhengere muligheten til å samle inn penger til veldedighet på Instagram. Opprett en Instagram-historie, legg til bidragsetiketten og begynn å samle inn penger.

For at ideelle organisasjoner skal kunne motta bidrag via bidragsetiketten, må de registrere seg for verktøyene for veldedige bidrag (hvis de ikke allerede har gjort det), koble sammen Instagram- og Facebook-kontoene sine og konvertere Instagram-profilen til en bedriftsprofil.

 

Instagram Stories

Instagram Stories brukes nå av over 500 mill. hver dag. De mest engasjerende historiene lages spontant og består av en kombinasjon av videoer, bilder og kreative verktøy som gir støttespillerne dine et innblikk i hverdagen din.

Bruk bidragsetiketten i Stories til å opprette en innsamlingsaksjon og oppfordre støttespillerne dine til å gi et bidrag til saken din direkte på Instagram. Slik får du tilgang til bidragsetiketten:

  1. Registrer deg for verktøy for veldedige bidrag
  2. Koble sammen Instagram- og Facebook-profilene
  3. Konverter Instagram-profilen til en bedriftsprofil

Når du har fullført disse obligatoriske trinnene, er organisasjonens Instagram-konto kvalifisert for innsamling av penger på Instagram Stories.

100 % av pengene som samles inn ved hjelp av bidragsetiketten på Instagram, går til den ideelle organisasjonen. Les mer om dette her.

Fremgangsmåte

Slik endrer du profilen din til en bedriftskonto:

1. Gå til Instagram-profilen din og trykk på menyen.

2. Trykk på Innstillinger.

3. Trykk på Konto.

4. Trykk på Bytt til bedriftsprofil.

5. Knytt bedriftskontoen din til Facebook-siden til den ideelle organisasjonen din. For øyeblikket kan du bare koble én Facebook-side til bedriftskontoen din. Trykk på Neste.

6. Legg til detaljer som f.eks. organisasjonskategorien din og kontaktinformasjon. Trykk på Ferdig.

Med en bedriftskonto får du tilgang til bedriftsfunksjoner og Instagram-innsikt. Disse verktøyene kan gi deg en bedre forståelse av hvem som samhandler med bedriften din på Instagram. Du kan også til enhver tid justere personverninnstillingene for profilen din i Innstillinger.

Når du er kvalifisert til å bruke bidragsetiketten:

1. Åpne kameraet i Instagram og ta eller last opp et bilde som fremhever saken din.

2. Trykk på etikettikonet.

3. Velg bidragsetiketten i feltet.

4. Velg en ideell organisasjon.

5. Tilpass innsamlingsaksjonen din ved hjelp av kreative verktøy for Stories.

6. Trykk på Send til. Trykk deretter på Del ved siden av Din historie.

6. Du kan legge til flere bilder eller videoer for å bygge opp innsamlingshistorien din.

Slik registrerer du deg for Facebooks verktøy for veldedige bidrag:

Du trenger tre ting for å sende inn en søknad om å motta bidrag på Facebook.

  1. En PDF-kopi av en kontoutskrift fra de siste tre månedene (du må laste opp denne som en del av søknaden). Hvis du sender inn en kontoutskrift som er eldre enn tre måneder, vil det føre til forsinkelser i behandlingen av søknaden din.
  2. Navnet og fødselsdatoen til organisasjonens administrerende direktør.
  3. Organisasjonens skatte-ID (EIN- eller mva.-nummer) som bekrefter skattefritak for ideelle gaver.

Registrer deg for verktøy for veldedige bidrag

Hele søknaden må fylles ut, og du kan ikke lagre underveis.

Sørg for at du har all nødvendig informasjon og dokumentasjon tilgjengelig før du begynner. Klikk på pil ned ved siden av siden til den ideelle eller veldedige organisasjonen din for å fullføre søknaden. Deretter går du videre til Konfigurering av bidragskonto. Hvis du vil vite mer om kravene for å samle inn bidrag på Facebook, kan du gå gjennom de vanlige spørsmålene. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte oss.

Anbefalte fremgangsmåter

Innramming. Spark bidragshistorien din i gang med bilder og videoer av hva saken din er, og hva som gjør den viktig.

Definer effekten. Fortell historien om hva bidragene vil hjelpe til med å oppnå.

Slipp kreativiteten løs. Bruk et bilde og kreative verktøy som emojier og tekstgradering med bidragsetiketten for å vise sakens formål.

Høydepunkt. Bruk høydepunktfunksjonen for å gi støttespillerne tilgang til bidragshistorien din i mer enn 24 timer. Når du fremhever en historie, blir den festet på profilen din. Du kan når som helst legge til alt du har publisert, fra arkivet og slette høydepunkter.

Gjentakelse. Publiser bidragsetiketten i flere historier for maksimal eksponering.

Bruk video. Støttespillerne dine vil ha videoinnhold fra deg! Instagram-brukere konsumerer 80 % mer video hvert år, og 98 % av all mobilvideo vises vertikalt.

Send direkte. Kom med en kunngjøring, del milepæler, eller bare tilbring tid med støttespillerne dine. Fest en kommentar for å gi seerne informasjon om hva du gjør, f.eks. «Samler inn penger for Dyrebeskyttelsen».

Kvalifikasjonskrav

Verktøysett

Inspirer støttespillere til å bruke bidragsetiketten
Colorful Group illustration
Send e-post til støttespillere

Fortell dem at bidragsetiketten er tilgjengelig, slik at de kan bruke den for å samle inn penger.

Hammer and wrench Illustration
Del eksempler

Del bilder eller videoer som støttespillere kan bruke til å opprette sine egne innsamlingshistorier.

heart flower pot illustrations
Hvorfor det er viktig

Når du samler inn penger, kan du minne støttespillerne dine på å dele hvorfor saken er viktig for dem.

E-posteksempel til støttespillere:

Hei, [Fornavn]!

Vi har spennende nyheter! Som støttespiller for [navnet på organisasjonen din] kan du nå bruke en etikett i Instagram Stories til å samle inn penger for oss. Bidragsetiketten på Instagram gir deg muligheten til å fortelle historien om hvorfor du støtter oss, og til å samle inn penger.

I [måned] ber vi støttespillerne våre om å bruke den nye bidragsetiketten på Instagram til å hjelpe oss med å samle inn penger til [sett inn beskrivelse av et bestemt program]. Som støttespiller for [navnet på organisasjonen din] kan du hjelpe oss med å skape oppmerksomhet og samle inn penger for å [effekt]. For hver USD [XX] som samles inn, [oppnådd effekt]. Opprett en Instagram-historie, legg til en bidragsetikett og del med vennene dine.

For instruksjoner for hvordan du oppretter en Instagram-historie, kan du se her.

Du kan finne ut mer om bidragsetiketten her.

Takk for støtten!

[Navnet på organisasjonen din]

Vanlige spørsmål

Hvor blir dette tilgjengelig?
Dette er for tiden bare tilgjengelig i USA. Vi jobber hardt med å rulle ut denne opplevelsen til en større andel av fellesskapet vårt i løpet av de neste månedene. Vi har for øyeblikket ikke mer informasjon om tidsaspektet.

Hvordan kan jeg forsikre meg om at innsamlingsaksjonen min fortsetter etter at historien min er utløpt?
Innsamlingsaksjonen vil vare i 24 timer i en historie, med mindre du legger til historien på profilen din som et høydepunkt. Når du legger til historien på profilen din som et høydepunkt, kan folk fortsette å gi bidrag til innsamlingsaksjonen din frem til du sletter historien. Hvis du vil publisere en innsamlingsaksjon i flere historier, må du gå gjennom opprettingsprosessen på nytt.

Belastes det gebyrer for ideelle organisasjoner? Tjener Instagram penger på bidragene?
Nei, vi gir avkall på alle gebyrer ved innsamling til ideelle organisasjoner, så 100 % av bidragene via bidragsetiketten går til den ideelle organisasjonen. Instagram/Facebook kommer ikke til å tjene penger på bidragene.

Hvor mye kan folk gi i bidrag?
Folk kan gi mellom USD 5 og USD 2500 per bidrag. De kan også gi flere bidrag til en innsamlingsaksjon.

Hvordan kan jeg finne ut om noen har gitt et bidrag til innsamlingsaksjonen min?
Sveip opp på historien din for å se det totale beløpet som er samlet inn, og bidragene fra hver enkelt person. Du får et aktivitetsvarsel når noen gir et bidrag til innsamlingsaksjonen din. Hvis du har mer enn 10 000 følgere, får du bare varsler fra folk du følger og som også følger deg. Et varsel om det totale beløpet som er samlet inn, blir sendt når innsamlingshistorien utløper og hvis det er samlet inn mer enn UDS 0.

Hvordan mottar den ideelle organisasjonen bidrag som gis på Instagram?
Når pengene som er samlet inn til organisasjonen din, når USD 100 eller tilsvarende laveste utbetalingsbeløp, blir den kvalifisert for en utbetaling. Pengene blir overført til neste periode til utbetalingsbeløpet når grensen på USD 100 per ideell organisasjon. Det tar to uker å behandle utbetalingene, og de blir utført annenhver uke som en ACH eller direkteoverføring til organisasjonens bankkonto.

Blir folk varslet om hvor mye de har samlet inn, før etikettene deres utløper?
Du kan sveipe opp på historien din for å se en liste over folk som har gitt bidrag, hvor mye de har gitt, og totalbeløpet som er samlet inn. Du blir også varslet om totalbeløpet du har samlet inn etter at innsamlingshistorien din er utløpt (hvis du har samlet inn mer enn USD 0).

Hjelpesenter