Få tilgang til verktøy

Trinn 2

Få tilgang til verktøy

Avanserte verktøy som hjelper deg med å gjøre et positivt inntrykk i den virkelige verden.

Verktøy for innsamlingsaksjoner

Vi er engasjert i å hjelpe ideelle organisasjoner med å samle inn penger via Facebook. Vi har utviklet verktøy som gjør det enklere for ideelle organisasjoner og støttespillere å samle inn penger på Facebook, noe som forenkler prosessen for deg og fellesskapet ditt. Finn ut mer om hvordan du kvalifiserer deg og søker om verktøy til innsamlingsaksjoner på Facebook.

Verktøy for kriserespons

Med Kriserespons kan ideelle organisasjoner og bedrifter tilby informasjon om kritiske tjenester til de som trenger det mest under og etter en krise. Klikk her for kvalifikasjoner og bruk og informasjon om hvordan du blir en hvitelistet partner.

Helseverktøy

Helseverktøyene våre tar sikte på å bidra til å identifisere helsemessige nødsfall, sørge for verktøy og varslingsleverandører, slik at folk får hjelpen de trenger raskere. Facebook har opprettet verktøy som Forebygging av selvmord og Blodgivning for å støtte personer som trenger hjelp, med å finne hjelp. Klikk her for kvalifikasjoner og bruk av Blodgivning-verktøyet vårt. Finn ut mer om hvordan Facebook bruker maskinlæring for forebygging av selvmord.

Mentorordning

Vi mener at det å skape og pleie de riktige nye forholdene kan muliggjøre positive utfall, og det er her Mentorordning og støtte kommer inn i bildet – dette er et verktøy som knytter sammen personer som søker støtte og veiledning, med personer som har den rette erfaringen til å hjelpe.

Med verktøyet for mentorordning kan organisasjoner lansere et skalerbart mentorprogram eller tilby et ekstra lag med støtte for eksisterende mentorordninger.

Klikk her for kvalifikasjonskrav og bruk.