Registreren voor hulpmiddelen

Stap 2

Registreren voor hulpmiddelen

Krachtige hulpmiddelen waarmee je een echte positieve impact kunt maken.

Inzamelingshulpmiddelen

We zetten ons ervoor in non-profitorganisaties te helpen geld in te zamelen via Facebook. We willen het eenvoudiger maken voor jou en je community om geld in te zamelen op Facebook. Daarom hebben we hulpmiddelen ontworpen die non-profitorganisaties en hun supporters helpen om geld in te zamelen. Meer informatie over hoe je je kunt laten verifiëren en je kunt aanmelden voor inzamelingshulpmiddelen van Facebook.

Hulpmiddelen voor Crisisreactie

Met Crisisreactie kunnen non-profitorganisaties en bedrijven informatie over cruciale services bieden aan de relevantste mensen tijdens en na een crisis. Klik hier voor informatie over geschiktheid en gebruik en over hoe je een partner op de whitelist kunt worden.

Hulpmiddelen voor gezondheid

Onze hulpmiddelen voor gezondheid zijn bedoeld om gezondheidsnoodgevallen te identificeren, hulpmiddelen te bieden en instanties te waarschuwen zodat mensen sneller de benodigde hulp krijgen. Facebook heeft hulpmiddelen ontwikkeld zoals Zelfmoordpreventie en Bloeddonaties om degenen die hulp nodig hebben te helpen deze hulp te vinden. Klik hier voor informatie over geschiktheid en gebruik voor ons hulpmiddel Bloeddonaties. Meer informatie over hoe Facebook machinaal leren gebruikt voor zelfmoordpreventie.

Mentorschap

We denken dat het aangaan en koesteren van de juiste nieuwe relaties kan leiden tot positieve resultaten en daarvoor is Mentorschap en ondersteuning ontwikkeld. Dit is een hulpmiddel dat mensen die ondersteuning en begeleiding zoeken in contact brengt met mensen die de juiste ervaring hebben om te helpen.

Met het hulpmiddel Mentorschap kunnen organisaties een schaalbaar mentorschapsprogramma lanceren of een aanvullende ondersteuningslaag bieden voor bestaande mentorschapsprogramma’s.

Klik hier voor informatie over geschiktheid en gebruik.