Enkeltpersoner

Enkeltpersoner

Opprett en innsamlingsaksjon for en ideell organisasjon på Facebook.

Vi mener at innsamlingsaksjoner passer for alle. Selv om innsamlingsaksjoner er helt nytt for deg, er det en mulighet for at det finnes en sak som betyr noe for deg. Verktøyene våre for innsamlingsaksjoner gjør det enkelt for deg å informere og inspirere venner og familie og arbeide sammen mot en sak du bryr deg om.

Slik fungerer det

Det er enkelt å komme i gang. Vi hjelper deg med å komme i gang, gir deg verktøyene du trenger til å finne den riktige ideelle organisasjonen og tips om hvordan du når målet.

Del med venner. Knytt venner til saken din, få tak i støttespillere over hele Facebook, og se på når innvirkningen din øker.

Få bidrag. Folk kan gi et bidrag til innsamlingsaksjonen din med bare noen få klikk uten at de må avslutte Facebook.

Mer penger til sakene du bryr deg om. Vi tar ikke gebyrer for innsamlingsaksjoner for ideelle organisasjoner, og vi har fjernet gebyret på plattformen vår for personlige innsamlingsaksjoner. Dette betyr at 100 % av midlene du samler inn, går rett til saken din.

Fremgangsmåte

Trinn 1

Klikk på Innsamlingsaksjon i menyen til venstre for nyhetsoppdateringen din.

Trinn 2

Klikk på Samle inn penger.

Trinn 3

Trykk på Ideell organisasjon.

Trinn 4

Velg Ideell/veldedig organisasjon.

Trinn 5

Velg et forsidebilde, og fyll ut informasjon om innsamlingsaksjonen.

Trinn 6

Klikk på Opprett (Merk: Funksjoner for bidrag og innsamlingsaksjoner er ikke tilgjengelige i alle områder.)

Nye funksjoner

Legge til organisatorer

Folk kan nå invitere venner og administrere en innsamlingsaksjon sammen, noe som kan bidra til å utvide nettverket med støttespillere. Akkurat på samme måte som du kan legge til en medadministrator eller moderator i en Facebook-gruppe eller en medarrangør for et Facebook-arrangement, kan du nå legge til opptil tre venner som organisatorer av innsamlingsaksjonen din for å få hjelp til å administrere den og oppildne flere støttespillere for å nå målene dine.

Matche bidrag til innsamlingsaksjonen din for en
ideell organisasjon

Folk lover ofte å matche bidrag til Facebook-innsamlingsaksjoner, og vi ønsket å gjøre dette enklere. Nå kan folk som oppretter innsamlingsaksjoner, love å matche bidrag opptil et selvvalgt beløp, fra USD 5 til USD 2500, noe som hjelper dem med å få ballen til å rulle. Finn ut mer

Anbefalte fremgangsmåter

Informer og inspirer. Du ønsker å motivere så mange venner som mulig til å gi penger til den utvalgte ideelle organisasjonen, slik at du kan øke innvirkningen. Dette betyr å opplyse vennene dine og fortelle hvorfor denne saken betyr noe for deg.

Hold deg involvert. Sjekk inn og kommenter ofte, ta kontakt med vennene dine for å takke dem når de gir et bidrag, og oppmuntre dem til å dele innsamlingsaksjonen med flere personer.

Presenter en tydelig oppfordring. Ved å gi folk en milepæl å sikte seg mot kan du virkelig oppildne folk til å nå et felles pengemål.

Spor målene dine. Publiser kunngjøringer når du når et mål i innsamlingsaksjonen, for å påminne folk og holde dem motiverte. Og hvis du når målet tidlig, kan du feire dette ved å heve listen og øke målet.

Tilby en match. Hvis det er mulig for deg, kan du tilby deg å matche bidragene fra vennene dine. Med nye verktøy for matching gjør vi det enkelt for skapere av innsamlingsaksjoner å love å matche bidrag for å legge til rette for at folk skal gi mer.

Del inspirerende innhold. Publiser kunngjøringer når du når et mål i innsamlingsaksjonen, for å påminne folk og holde dem motiverte. Og hvis du når målet tidlig, kan du feire dette ved å heve listen og øke målet.

Møt ansikt til ansikt. Om mulig kan du arrangere en fest eller et treff for å holde vennene dine engasjert i saken og målet.

Følg opp. Ved slutten av innsamlingsaksjonen må du alltid rapportere og feire innvirkningen som bidragene fra vennene dine har hatt i forhold til målene til den ideelle organisasjonen.