Sideinnsikt

Sideinnsikt

Hva er sideinnsikt?

I Innsikt-delen på siden din kan du måle hvordan folk samhandler med siden din og innleggene dine. Du kan raskt se antallet og typen folk som ser på aktiviteten på siden din. Når du vet mer om personene du når ut til, kan du publisere mer av det de liker.

Når bør jeg bruke sideinnsikt for en ideell organisasjon?

Når du har konfigurert siden din og fått minst 30 likerklikk, vises det automatisk informasjon om personene som engasjerer seg på siden din og i innleggene dine, i Innsikt-delen. Med sideinnsikt kan du spore hvem som engasjerer seg i innleggene dine, på månedlig, ukentlig og daglig basis.

Hvordan kan jeg bruke sideinnsikt for en ideell organisasjon?

Du kan:

 • måle hvor mange personer som hvert av innleggene dine har nådd ut til
 • finne innleggene som folk liker, kommenterer og deler, for å finne innleggstypene som appellerer best blant støttespillerne dine
 • finne ut mer om støttespillerne dine, for eksempel kjønn og hvor de befinner seg, og bruke informasjonen i kampanjestrategien og målrettingen
 • eksportere målingene for å analysere dem ytterligere, eller se nærmere på en annen datoperiode fra hurtigvisningsdashbordene

Hvordan bruker jeg sideinnsikt?

Det er flere nyttige deler i sideinnsikt:

 1. Oversikt – et øyeblikksbilde av den siste aktiviteten på siden. Det finnes også en del kalt Sider å følge med på. Der kan du se hvordan organisasjoner som din egen bruker siden sin.
 2. Likerklikk – en detaljert oversikt over totalt antall likerklikk og hvor de kom fra.
 3. Rekkevidde – hvor mange personer som har sett innleggene dine, og hvordan de reagerte på dem.
 4. Sidevisninger – hvor mange som har besøkt siden din, og hvilke deler de så på.
 5. Handlinger på siden – du kan se hva folk gjør når de ser informasjon om siden din, for eksempel klikke på lenken til nettstedet ditt eller klikke på «Få veibeskrivelse».
 6. Innlegg – innsikt om publisering. Du kan se når folk er oftest tilkoblet, typene innlegg de reagerer på, og hvordan andre sider når støttespillerne sine.
 7. Videoer – hvor ofte folk har sett på videoene dine.
 8. Folk – se de demografiske dataene for folk som liker siden din.

Du kan også eksportere data om siden, innlegg og video for enhver datoperiode du ønsker, ved å klikke på Eksporter øverst til høyre i Innsikt-fanen. Hvis du vil finne ut mer om hvordan du fastslår hvilke målinger du bør spore, kan du gå til Kampanjestrategi-siden.

Intelligent og anvendelig bedriftsinnsikt

Innsikt om innsamlingsaksjoner

Ideelle organisasjoner hungrer etter å få en bedre forståelse av innsamlingsaktiviteten som foregår på Facebook. Innsikt om innsamlingsaksjoner ble opprettet for å gi ideelle organisasjoner muligheten til å styrke effekten av innsamlingsaksjonene deres på Facebook gjennom intelligent og anvendelig bedriftsinnsikt.

Innsikt om innsamlingsaksjoner er et dashbord som du kan finne i Sideinnsikt på Facebook-siden til den ideelle organisasjonen din. Det gir deg sanntidsdata om antall innsamlingsaksjoner som er opprettet for den ideelle organisasjonen din på Facebook, i tillegg til antall bidrag den ideelle organisasjonen har mottatt gjennom innsamlingsaksjoner på Facebook.

Tilgang til dashbordet:

Innsikt om innsamlingsaksjoner er tilgjengelig for alle registrerte sider tilhørende ideelle organisasjoner, og er synlig for alle sideadministratorer. For å få tilgang til innsikt om innsamlingsaksjoner, kan du gå til https://facebook.com/Replace NonprofitPageName with your URL/insights?section=navFundraisers.

 • Du har tilgang til innsiktsdata om innsamlingsaksjoner fra og med 30. januar 2020.
 • Tellingen inkluderer alle direkte bidrag på Facebook til den ideelle organisasjonen fra innsamlingsaksjoner, Gi et bidrag-knapp i innlegg og direktesendte videokampanjer på Facebook.
 • Innsikt om innsamlingsaksjoner inkluderer for øyeblikket ikke innsamlingsaktivitet på Instagram.