Sideinnsikt

Sideinnsikt

Hva er sideinnsikt?

I Innsikt-delen på siden din kan du måle hvordan folk samhandler med siden din og innleggene dine. Du kan raskt se antallet og typen folk som ser på aktiviteten på siden din. Når du vet mer om personene du når ut til, kan du publisere mer av det de liker.

Når bør jeg bruke sideinnsikt for en ideell organisasjon?

Når du har konfigurert siden din og fått minst 30 likerklikk, vises det automatisk informasjon om personene som engasjerer seg på siden din og i innleggene dine, i Innsikt-delen. Med sideinnsikt kan du spore hvem som engasjerer seg i innleggene dine, på månedlig, ukentlig og daglig basis.

Hvordan kan jeg bruke sideinnsikt for en ideell organisasjon?

 • Mål hvor mange personer som hvert av innleggene dine har nådd ut til.
 • Finn innleggene som folk liker, kommenterer og deler, for å finne innleggstypene som appellerer best blant støttespillerne dine.
 • Finn ut mer om støttespillerne dine, for eksempel kjønn og hvor de befinner seg, og bruk informasjonen i kampanjestrategien og målrettingen.
 • Eksporter målingene for å analysere dem ytterligere, eller se nærmere på en annen datoperiode fra hurtigvisningsdashbordene.

Hvordan bruker jeg sideinnsikt?

Det er flere nyttige deler i sideinnsikt:

 1. Oversikt – et øyeblikksbilde av den siste aktiviteten på siden. Det finnes også en del kalt Sider å følge med på. Der kan du se hvordan organisasjoner som din egen bruker siden sin.
 2. Likerklikk – en detaljert oversikt over totalt antall likerklikk og hvor de kom fra.
 3. Rekkevidde – hvor mange personer som har sett innleggene dine, og hvordan de reagerte på dem.
 4. Sidevisninger – hvor mange som har besøkt siden din, og hvilke deler de så på.
 5. Handlinger på siden – du kan se hva folk gjør når de ser informasjon om siden din, for eksempel klikke på lenken til nettstedet ditt eller klikke på «Få veibeskrivelse».
 6. Innlegg – innsikt om publisering. Du kan se når folk er oftest tilkoblet, typene innlegg de reagerer på, og hvordan andre sider når støttespillerne sine.
 7. Videoer – hvor ofte folk har sett på videoene dine.
 8. Folk – de demografiske dataene for folk som liker siden din.

Du kan også eksportere data om siden, innlegg og video for enhver datoperiode du ønsker, ved å klikke på Eksporter øverst til høyre i Innsikt-fanen. Hvis du vil finne ut mer om hvordan du fastslår hvilke målinger du bør spore, kan du gå til Kampanjestrategi-siden.