Suksesshistorie AARP

AARP bruker historiefortelling med karusellannonser

AARP er en ideell og upartisk organisasjon som hjelper folk med å realisere mål og drømmer, forsterker fellesskap og kjemper for sakene som betyr mest for familier.

AARP brukte karusellannonser til historiefortelling i selve annonsene, slik at brukerne kunne velge hvilket innhold de ville engasjere seg i.

Innvirkning

Nådde ut til latinamerikanske kvinner via karusellannonser for å informere dem om omsorg.

  1. Brukte karusellannonseformatet til å fortelle en historie. Opprettet ti episoder som hver hadde fem bilder, for å fortelle historien om Ana, familien hennes og naboen Andres, som hun er glad i. Episodene ble publisert ved å bruke karusellannonsemodulen på Facebook.
  2. Nådde 3,3 millioner latinamerikanske kvinnelige omsorgspersoner fra 35 til 60 år i USA på Facebook via annonseplattformen, noe som var 70 % av målpublikummet.
  3. Karusellannonsemodulene oppnådde 317 224 klikk til aarp.org/cuidar og 2 andre ressurser, noe som hjelper dem med å gi enda mer omsorg.
  4. CRC-sidene oppnådde totalt 162 669 sidevisninger og 117 909 unike visninger under karusellannonsekampanjen med fotonovela-format.
Kampanjemål

Nå ut til omsorgspersoner i latinamerikanske familier

Kampanjemålet var å informere omsorgspersoner i latinamerikanske familier fra 35 til 60 år om alle ressursene som er tilgjengelig på AARP-nettstedet aarp.org/cuidar, for å hjelpe dem med å gi enda bedre omsorg til sine kjære gamle, og seg selv.

Tilnærming
  1. Karusellannonser: Brukte bilder i karusellannonser til å fortelle en historie med fotonovela-formatet.
  2. Side: Samlet bilder av historien i et album som ble publisert på AARP En Espanols Facebook-side.
Annonseinnhold i kampanjen

Det er ti episoder med fem bilder hver, altså 50 bilder totalt som utgjør en fotonovela. Annonseinnholdet følger den tradisjonelle stilen (svært dramatisk, overdrevet) og det vanlige formatet (skrift, snakkebobler) i en fotonovela for å skape et innhold som er så kulturelt relevant som mulig for målpublikummet. Det ble gitt ut i karusellannonser, men også samlet i et album på AARP En Espanols Facebook-side, som du finner her, slik at følgerne kunne se alle episodene på ett sted etter hvert som de ble gitt ut.

Lærdommer fra kampanjen
  1. Nå ut til befolkningen når og der det er relevant: Målsettingen til dette annonseinnholdet var å fange opp kvinner på et tidspunkt når forsvarsmekanismene er nede, når de slapper av foran datamaskinen, ofte sent om kvelden, og blar gjennom nyhetsoppdateringen på Facebook. Annonsene ble målrettet i henhold til dette.
  2. Bli mobil: Hvis publikum for det meste bruker mobiltelefonen til å bla gjennom innhold, bør du bruke kortfattet innhold til å fortelle historien i selve annonsen.
  3. Kulturelt relevant historiefortelling: Opprett innhold som målpublikummet kjenner seg igjen i, i en tone og et format de er vant til å se. Vev inn små kulturelle nyanser i historien som publikum setter pris på, og som hjelper dem med å holde seg engasjert.