Suksesshistorie 1,000 Days

Håndterer feilernæring ved å forbedre politikk og endre sosiale normer

1,000 Days opprettet kampanjer for å informere og mobilisere Facebook-brukere til å gjøre noe for å påvirke offentlig politikk som bidrar til å forbedre ernæring for mødre og barn, og dermed den generelle helsetilstanden.

Suksesshistorie

1,000 Days arbeider i USA og over hele verden ellers for å gjøre god ernæring for kvinner og barn i perioden på 1000 dager fra graviditet til barnets toårsdag til en politisk prioritet med finansieringen som kreves.

Effekt

1000 Days har utviklet et fellesskap på Facebook som består av gravide kvinner og nybakte mødre, foreldre til unge barn og aktivister som har utvist en interesse i saker angående kvinner og barn.

  1. Brukerne ble invitert til å dele personlige historier og opplevelser med amming, permisjonspolitikk for familier og WIC-programmet. Flere tusen historier ble samlet inn (via omtrent 15 000 kommentarer), og mange ble delt med det voksende fellesskapet til 1,000 Days.
  2. Over 230 000 signaturer ble samlet inn til støtte for betalt permisjon for familier og WIC-programmet, og de ble deretter overlevert til medlemmer av kongressen. 200 000 e-postmeldinger fra støttespillere ble samlet inn for pågående engasjement og varsler om kommende handlinger og kampanjer.
  3. Fellesskapet til 1,000 Days på Facebook økte fra 3000 til 85 000 på fire måneder.
Kampanjemål

Håndterer feilernæring ved å forbedre politikk og endre sosiale normer

Kampanjens målsetting var å bygge solid offentlig støtte til en nasjonal politikk for betalt permisjon for familier og for WIC-ernæringsprogrammet (Women, Infants and Children) til de amerikanske myndighetene. 1,000 Days opprettet kampanjer for å informere og mobilisere Facebook-brukere til å gjøre noe for å påvirke offentlig politikk som bidrar til å forbedre ernæring for mødre og barn, og dermed den generelle helsetilstanden.

Tilnærming
  1. Sideinnlegg: Publiserte regelmessig (1–3 innlegg/dag) om betalt permisjon for familier og WIC-programmet på Facebook-siden, inkludert deling av bilder, grafikk, statistikk, nyhetsartikler og historier.
  2. Opprop: Publiserte opprop til støtte for betalt permisjon for familier og WIC-programmet. Samlet sammen e-poster fra støttespillere som signerte oppropet, og begynte å sende ut utfyllende e-postmeldinger sammen med Facebook-innlegg som var målrettet mot egendefinerte publikum.
  3. Oppfølging: Fulgte opp de personene som signerte oppropet, for å si takk, og publiserte programoppdateringer angående betalt permisjon for familier og WIC-programmet via Facebook.
Annonseinnhold i kampanjen

1,000 Days oppnådde kontakt med publikummet sitt via historier om både mislykket og vellykket politikk for å oppmuntre til å gi mødre og babyer en god start, og ved å dele urovekkende statistikk relatert til betalt permisjon for familier og WIC-programmet. Ved å personliggjøre mødres problemer og triumfer håpte 1,000 Days at de kunne knytte seg til mødre og skape mer oppmerksomhet, økt innleggsengasjement og flere signaturer i oppropene. De personlige historiene fungerte også som et nyttig ambassadørverktøy som kunne vise kongressmedlemmene at politikken deres har en reell innvirkning for familier.

Lærdommer fra kampanjen
  1. Bruk opprop: Opprop skaper ikke bare økt oppmerksomhet rundt en sak, men de utgjør også en mulighet for at brukerne kan engasjere seg i innholdet ditt, i tillegg til at organisasjonen din kan samle inn e-postadresser.
  2. Målrett mot publikummet ditt: 1,000 Days brukte Facebook til å identifisere publikum som sannsynligvis ville bry seg om saken, basert på publikumsverdier, og de testet deretter innholdet for å innsnevre budskapet. 1,000 Days opplevde suksess med speilpublikum og målretting basert på interesser og demografi, for eksempel gravide kvinner og nybakte mødre.
  3. Bruk kommentarer: Det å samle historier fra brukerkommentarer og kontakte personene som har kommentert, for å få tillatelse til å dele historiene og bildene, kan være en effektiv måte å samle inn innhold på.