Suksesshistorie The Shelter Pet Project

The Shelter Pet Project brukte ressurser for lokale og nasjonale organisasjoner

Mål

Målet til The Shelter Pet Project er at personer som potensielt kan tenke seg å adoptere et dyr, først og fremst henvender seg til et senter for hjemløse dyr når de ser etter et nytt kjæledyr. Dermed kan alle sunne kjæledyr finne seg et hjem der de blir elsket.

Suksesshistorie

The Shelter Pet Project kunne dra nytte av ressursene til lokale og nasjonale organisasjoner i én kampanje og opprette relevant, markedsspesifikt innhold.

Innvirkning
  1. Facebook-annonser genererte over 51 000 søk etter kjæledyr som kunne adopteres, på nettstedet til The Shelter Pet Project.
  2. Annonseringen etset seg fast i minnet til folk. Annonsegjenkallelsen gikk opp 15 prosentpoeng for kampanjen (41 % for kontrollgruppen og 56 % for den eksponerte gruppen).
Kampanjemål

Få Facebook-brukere til å besøke TheShelterPetProject.org

Local Legends-programmet er en annonseringskampanje som fremhever de vidunderlige, unike kvalitetene til kjæledyr i lokale sentre for hjemløse dyr, der intensjonen er å oppmuntre de besøkende til å besøke The Shelter Pet Project og søke etter et eget fantastisk kjæledyr de kan adoptere.

Tilnærming
  1. Annonser: Brukte bilder i karusellannonser til å fortelle en historie
Annonseinnhold i kampanjen

Over 30 sentre og redningsorganisasjoner mottok sett fra Facebook. Disse settene inkluderte objekter for fotografer, for eksempel trofeer og stoppeklokker, i tillegg til en rekordbok med informasjon om de forskjellige rekordene kjæledyr på sentre for hjemløse dyr over hele USA kan «slå». Disse organisasjonene sendte deretter inn bilder av stjernekjæledyrene for målrettede annonseenheter på hvert relevante marked.

Lærdommer fra kampanjen
  1. Moderering av innlegg: Teamene må være klare for engasjement på annonser og retningslinjer for hvordan de kommer med umiddelbare svar på spørsmål og bekymringer som kan oppstå.
  2. Effektiv kommunikasjon: Samarbeid med flere interessenter – i dette tilfellet over 30 lokale organisasjoner – krever hyppig kommunikasjon og tydelige forventninger og retningslinjer definert fra starten av engasjementet.
  3. Tydelige retningslinjer for varemerker: Deltakende organisasjoner må få tydelige retningslinjer med hensyn til visuelle effekter og tekst for å sørge for konsistens på tvers av annonseenheter.
  4. Fleksibilitet og oppdateringer i sanntid: Teamene må evaluere hvordan annonsene gjør det på tvers av målinger i sanntid, og være forberedt på å revidere tekst, visuelle effekter og innhold i henhold til dette, for å oppnå maksimale resultater.